Bal - Emre Gül PDF'de kitap

Bal - Emre Gül PDF tam sürüm kitap

"Masalarla doğar insan. Hikâyelerle büyür, romanlarla ölür. Nice masalar dinledim. Kulağıma fısıldanan hikâyelerle anladım her şeyin masalardaki kadar tozpembe olmadığını. En nihayetinde romanlarla öğrendim insanların göründüğü kadar masum olmadığını… Küçük bir çocuktum, masal gibi bir dostluk diledim, buldum. En güzel anları onunla yaşadım. Fakat… Artık çocuk değildim. Kazandım, kaybetim. Düştüm, kalktım. İnanmadığım aşkın en güzeline ulaştım. Masal gibi bir dostluğu prosecutor yaşadım, masalardaki gibi aşkı prosecutor. Bir mesajla hayatının tüm dengesini kaybeden Çınar Duman, bir daha hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını bildiği halde her şeyi geride bırakıp gider. Öfkeyle aldığı bu kararının düşündüğü kadar kolay olmadığını, kafasının içinde susmak bilmeyen geçmişi ile anlamıştır. Eski hayatına yeniden döndüğünde hiçbir şey bıraktığı gibi değildir artık. Yalnızca Balın İmge… O günün enkazından kendisi gibi o prosecutor kurtulamamıştır hâlâ. Yaz projesiyle dostluklarına düşen gölgenin karanlığından kurtulmak için çabalayan ikili, ilişkilerindeki çatlakları onarmaya çalışırken olaylar yine hiç tahmin etmedikleri bir yönde gelişmeye devam eder. “SARILALIM. KALBİN SAĞ YANIMA DENK GELSİN. DENK GELSİN Kİ RUHLARIMIZ TAMAMLANSIN!”".

Bal - Emre Gül kitap PDF, Mobi tam sürüm

  • Yazar:
  • Yayımcı:
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil: Türkçe
  • ISBN-10:
  • ISBN-13:
  • boyutlar: Normal Boy
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat: 29,50 TL

Kitap eleştirileri

Bal - Emre Gül

hamza317b0a9

The story of Tree-ear's apprenticeship as a potter is slow but interesting. I'll have to go and see the Thousand Cranes pot.

2020-12-12 11:46

casimn

This read was for my book club at the library. I was very excited about it as the setting of Salem MA interested me. The story was multi textured with different perspectives of events coming from different characters as well as the narration. The Whitney women are the main focus of the book, with a gift for seeing the future in the lace they make. The author, spinning the book based on a dream she had, states the book is, at its core, about perception vs. reality and by the end of the book you realize how accurate that assessment actually is. The women see the future in the lace but it's how they interpret what they see as well as how the reader interprets what their reading. Although I didn't feel any strong attachment to any of the characters as a work of literature I found her technique brilliant in it's execution. That is what kept me turning the pages till the end. It was very gothic feeling to me and I wonder if the author was a fan of Phillis Whitney and/or Victoria Holt?

2020-09-10 14:08

kgreenman

I just finished listening to the unabridged audio book. What a great story. Deborah Harkness has a very visual way of writing that truly puts me in the many places the characters go, and for me that can make or break a book! Her character development is well done, but not overdone and the build up to intense situations is palpable. I am now impatiently awaiting the next book in the series! So if you are looking for a good fiction read about Vampires, Witches, Daemons, magick, action, romance, and adventure in modern times this is a great choice. This is NOT a teen book, this is written for the more mature reader.

2020-09-06 16:09

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Bal - Emre Gül okumak itibaren EasyFiles

4.6 mb. indir kitap

Bal - Emre Gül indir itibaren OpenShare

4.3 mb. indir ücretsiz

Bal - Emre Gül indir itibaren WeUpload

5.2 mb. okumak kitap

Bal - Emre Gül indir itibaren LiquidFile

4.9 mb. indir

Bal - Emre Gül kitap PDF, Mobi tam sürüm

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Bal - Emre Gül okumak içinde djvu

3.5 mb. indir DjVu

Bal - Emre Gül indir içinde pdf

5.4 mb. indir pdf

Bal - Emre Gül indir içinde odf

4.8 mb. indir ODF

Bal - Emre Gül indir içinde epub

3.3 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

Çıkış Yok Çıkış Yok - Osman Aysu Yılardır gerilimin her kelimesini ustaca yazan Osman Aysu’dan okurlarının ayraç kulanmadan okuyacakları yepyeni bir roman! Kızıl saçlı yeşil gözlü kızın ne kendisini bekleyen tehlikeden ne de h...

Mütareke Yılarında Aşk....

...

Leyla Fırtınası (Ciltli) - Aslı Karabulut İş dünyasında otoriter kişiliğiyle tanınan Menderes Vardar, emrivakilerden haz etmez ve şüpheci yanını göstermekten çekinmezdi. Gecesini huzursuzluğa sürükleyen kadına yaklaşımı, sesiz...