anthonynaz5b2c

Anthony Nazzaro Nazzaro itibaren Offenbach an der Queich, Almanya itibaren Offenbach an der Queich, Almanya

Okuyucu Anthony Nazzaro Nazzaro itibaren Offenbach an der Queich, Almanya

Anthony Nazzaro Nazzaro itibaren Offenbach an der Queich, Almanya

anthonynaz5b2c

Matt bir gazeteciydi. "Poetfolio.com" adlı bir finans / şiir web sitesi işletmesi kurmak için işinden ayrıldı. Ne yazık ki, çok iyi sonuç vermedi; işini gazeteye geri alabildi, ancak gazete işi de çok istikrarlı olmadığı için sadece 4 ay sonra işten çıkarıldı. Matt, başarısız bir evlilik, işsizlik ve bir hafta içinde 30K $ 'lık bir balon ipotek ödemesi ile karşı karşıya kalır yoksa evini kaybeder. Ah evet, babasının Alzheimer'ı var ve onunla ve ailesiyle birlikte yaşıyor. Bir gece 7 / 11'de iken, bazı yerel dejeneratlar tarafından esrar aldı. Yeni bulunan bir "açıklık" ile, belki de esrarın tüm sorunlarına bir cevap olduğuna karar verir. Çok geç olana kadar işlerin kontrolünüzden nasıl bu kadar hızlı ve önceden haber vermeden kayabileceğine ilginç bir bakıştı. Ancak, hiçbir karakterle gerçekten empati kurmadım.

anthonynaz5b2c

Interesting story about Huck Finn's father. It fits perfectly with sequence and detail in Twain's novel. Otherwise it is extremely inventive and surprising in ways in that it presents possibilities that I never have or would have considered.

anthonynaz5b2c

Although a little slow at first, this book got better as it progressed. Also, the mark of a good historical fiction is when the reader wants to research the subject to find out more about it. I knew nothing about the German occupation of the Channel Islands in WW II; this books made me want to know more about Guernsey and the islands.

anthonynaz5b2c

It's incredibly dramatic and unpredictable...a complete page turner. Loved it.

anthonynaz5b2c

Drink with water from a fountain of youth. Dress code: something sturdy for trudging through all those labyrinths.