Amerika Ve Siyasal İslam (America And Political Islam)-Fawaz Gerges PDF'de kitap

Amerika Ve Siyasal İslam (America And Political Islam)-Fawaz Gerges PDF tam sürüm kitap

Amerika Ve Siyasal İslam (America And Bureaucratic Islam)-Fawaz Gerges "Fawaz Gerges, Birleşik Devletler'mod tüm Orta Doğu'yu kaplayan siyasal İslami akımlar karşısındaki tavrını anlamamıza büyük bir katkı sağlamıştır. Bu kitabın en göze çarpan özeliği, demokratik idealizm ile pragmatik güvenlik kaygıları arasında bocalayıp duran Amerikalı siyasetçiler hakında dengeli ve oldukça doyurucu bilgiler sunması, halihazırda onların korktukları ve az da olsa, Orta Doğu'daki Amerikan dostu otoriter rejimlerde söz sahibi olması gerektiğini hisetikleri, karışık bir ideolojik gücü anlamaya çalışmasıdır. Ben şahsen, onun Carter, Reagen, Outback ve Clinton'ın politikalarına yaklaşımını tarafsız ve eleştirel buldum. Gerges'mod siyasi tavsiyeleri de oldukça ikna edici ve öncelikle dikate alınmayı hak ediyor. Kısacası bu kitap, genel olarak Amerikan dış politikası konusundaki özelde de, Orta Doğu politikası hakındaki literatüre değerli bir katkıdır. " - Michael C. Hudson, Georgetown Üniversitesi- "Georges'mod makul analizleri, Amerikalıların sözleri ile davranışları arasındaki farklılığı mükemel bir şekilde ortaya koymakta. Kimileri, tutarlı bir Orta Doğu politikamızın hiç olmadığı konusunda umutsuz olabilmekteyse de, bu kitaptaki gibi tarafsız ve mükemel bir bakış, akılıca bir başlangıç olabilir. " - Richard Buliet, Columbia Üniversitesi- "Bu kitap, uzunca yılar süren araştırmalar ve batı ile İslâm dünyası arasındaki ilişkilerin yansımasıdır. Bu, tam olarak günün sorunlarına ilişkin olmayan bir konuyla ilgileniyorsa da, ele aldığı hususlar çok önemlidir. Fawaz Gerges ise, böyle bir konu hakında yazabilecek donanıma sahip intimidating kişilerdendir. Gerges, Orta Doğu siyasetindeki derin görüşlerle ABD'nin siyasal İslâm karşısındaki muğlak ve karışık analizlerini birleştirmeyi başarmıştır. Onun kitabı öğrencilere, siyasetçilere ve tüm okuyuculara çok büyük faydalar sağlayacaktır. " - Avi Shlaim, Footwear Üniversitesi- (Arka Kapak) ).

Amerika Ve Siyasal İslam (America And Political Islam)-Fawaz Gerges kitap PDF, Mobi tam sürüm

  • Yazar:
  • Yayımcı: ANKA YAYINLARI
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil:
  • ISBN-10:
  • ISBN-13:
  • boyutlar: Normal Boy
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat: 16,00 TL

Kitap eleştirileri

Amerika Ve Siyasal İslam (America And Political Islam)-Fawaz Gerges

elbuenjared

It was September 1998; the third Harry Potter book had just been released. Pottermania? What's that? It was still unknown except to a vast population of younglings who'd read it... and I fell in love. Oh, how I fell in love. I fell in love with the poor, starved-for-affection, later known to be a twit Harry. I fell in love with the pretentious know-it-all Hermione. I fell in love with the awkward, grew-up-in-his-brother's-shadows Ron... and most of all? I fell in love with the snarky, unplatable, snarling, rude, hygienically-disinclined professor of potions, Severus Snape. Almost ten years later, I'm still obsessed with it in many ways. This is the book that started it all, and naturally, my love for it is quite boundless. I love meeting Harry for the first time and I love how sweet and awkward he is. None of this angry!man at the world schtick he has going on in later (much later) books. He genuinely cares for his friends and it isn't rooted in some form of anger or obligatory love. He's not yet infested with pimples and he's yet to fall in love. This is before Sirius, before Ginny, before Voldemort, before Dumbledore, before Avada Kedavra, before any of that shite happened and you have to wonder... what might have been if Harry hadn't been the Boy Who Lived?

2022-09-27 14:04

ricoshark

I always thought that Jane of Latern Hill was much better then Montgomery's Anne of Green Gables series, but so sad that there was only one book, no sequals.

2020-02-01 07:15

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Amerika Ve Siyasal İslam (America And Political Islam)-Fawaz Gerges okumak itibaren EasyFiles

4.9 mb. indir kitap

Amerika Ve Siyasal İslam (America And Political Islam)-Fawaz Gerges indir itibaren OpenShare

5.3 mb. indir ücretsiz

Amerika Ve Siyasal İslam (America And Political Islam)-Fawaz Gerges indir itibaren WeUpload

3.9 mb. okumak kitap

Amerika Ve Siyasal İslam (America And Political Islam)-Fawaz Gerges indir itibaren LiquidFile

3.7 mb. indir

Amerika Ve Siyasal İslam (America And Political Islam)-Fawaz Gerges kitap PDF, Mobi tam sürüm

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Amerika Ve Siyasal İslam (America And Political Islam)-Fawaz Gerges okumak içinde djvu

4.3 mb. indir DjVu

Amerika Ve Siyasal İslam (America And Political Islam)-Fawaz Gerges indir içinde pdf

4.1 mb. indir pdf

Amerika Ve Siyasal İslam (America And Political Islam)-Fawaz Gerges indir içinde odf

3.9 mb. indir ODF

Amerika Ve Siyasal İslam (America And Political Islam)-Fawaz Gerges indir içinde epub

3.8 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

Kıbrıs'In Turuncusu-Mehmet Hasgüler Bu kitabın en büyük zenginliği, Kıbrıs sorununu yaratan etkenlerin siyasal bilimler, antropolojik, sosyopolitik ve psikolojik yönlerinin değişik uzman kalemler tarafından ele alınmış olması...

Amerika Ve Siyasal İslam (America And Political Islam)-Fawaz Gerges "Fawaz Gerges, Birleşik Devletler'in tüm Orta Doğu'yu kaplayan siyasal İslami akımlar karşısındaki tavrını anlamamıza büyük bir katkı sağlamıştır. Bu kitabın...