Boksör Böcek PDF'de kitap

Boksör Böcek PDF tam sürüm kitap

"Bu yeni edebiyat gücü karşısında hayranlıktan nefesim kesiliyor ve bundan sonra ne yapacak diye merakla bekliyorum" . Victoria Moore, Daily Mail "Seth Roach gibi dokuz ayak parmaklı, bastıbacak bir alkolikten trajik bir kahraman çıkarabilmek ciddi bir hüner gerektirir. Bu sarsıcı zafer Beauman'ın 21. yüzyılın en iyi gerçekçi romancılarından beklenen o karmaşık paradoksal ustalığa sahip olduğunu gösteriyor: eski ve öngörülebilir bir yapıyı alıp onun yeni ve öngörülemeyen bağlantılar üretmesini sağlamak" . Scarlett Thomas, Guardian Nazi eşyaları koleksiyoneri genç bir adam. Bir elli boyunda, dokuz ayak parmaklı, eşcinsel -ve yenilmez- bir Yahudi boksör. Üstün ırk yaratma çalışmaları saplantıya dönüşmüş bir aristokrat. İngiltere'nin en iyi yeni yazarlarından Ned Beauman'ın şaheseri Boksör Böcek, Tarantino'nun henüz çekmediği bir filmin karakterlerini alıp onlara belki de tüm zamanların en ürkütücü olmaya aday karakterini ekliyor: Üzerinde gamalı haç işareti olan bir böcek, bir Anophthalmus Hitleri. Boksör Böcek, okurken bir büyük yazarın ilk sahne aldığı ana tanık olduğunuzu düşündürten, dizginsiz, çığırından çıkmış bir roman.

Boksör Böcek kitap PDF, Mobi tam sürüm

  • Yazar:
  • Yayımcı: Domingo Yayınevi
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil:
  • ISBN-10: 9786056180170
  • ISBN-13:
  • boyutlar:
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat:

Kitap eleştirileri

Boksör Böcek

646303381fb09

This book started out pretty strong and then got pretty boring pretty fast. All the repetition got annoying: from the repetition of how much they hate each other, to the repetition of how much the bonding was making them do, to the agonizing over the love they felt, to the sex scenes that played out exactly the same way every time (reach for the nightstand for lube and condom, prep, maybe spill some lube, insert, scream a bit, splurt onto chest and/or belly, be happy, shower). And if they weren't having sex, they were falling asleep or waking up. I was falling asleep a lot, too, so I don't blame them. I have a pet-peeve about vampires in name only, and these vamps were as sterile and weak as anything I've seen. I'm not even sure why they were called vampires. Take away their fangs and the occasional sip of tame blood and they aren't vampiric at all. I mean, why on earth did they wear condoms? Are they not un-dead? What disease are they fearful of? Every plot device was used for convenience only and seemingly with no real thought. Need to have a reason to hate: kill some parents (their inexplicable deaths will come in handy later, too). Need a reason to force them together: out-of-the-blue bonding. Need a reason for them to have sex: bonding made them do it. Need a scene that looks sexy and evil: random blood lust or maybe crazed jealousy. Don't have enough material to fill out the month-long wait period necessary to the plot: have the POV character unconscious for a week and then have two weeks disappear because the characters aren't talking to each other. And if something didn't makes sense, it was just ignored. On a good note, it had a very nice cover.

2022-10-26 03:22

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Boksör Böcek okumak itibaren EasyFiles

5.9 mb. indir kitap

Boksör Böcek indir itibaren OpenShare

5.3 mb. indir ücretsiz

Boksör Böcek indir itibaren WeUpload

3.7 mb. okumak kitap

Boksör Böcek indir itibaren LiquidFile

5.3 mb. indir

Boksör Böcek kitap PDF, Mobi tam sürüm

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Boksör Böcek okumak içinde djvu

4.1 mb. indir DjVu

Boksör Böcek indir içinde pdf

3.3 mb. indir pdf

Boksör Böcek indir içinde odf

3.2 mb. indir ODF

Boksör Böcek indir içinde epub

4.5 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

Bağımlılık yapacak kadar iyi -Times- Durup beauman'ın eşsiz yeteneğini ve özgünlüğünü kutlama zamanı -Guardian- Bir günü 25 saat olarak algılamasına sebep olan tuhaf bir rahatsızlıktan mustarip Londralı bir genç, korsan radyo ...