Gıt İle Versiyon Kontrol Ve Takım Çalışması PDF'de kitap

Gıt İle Versiyon Kontrol Ve Takım Çalışması PDF tam sürüm kitap

Git, açık kaynaklı ve ücretsiz, dünyanın en popüler versiyon kontrol sistemlerinden birisidir. Linux çekirdeğinin de geliştiricisi olan LinusTorvalds tarafından 205’te geliştirilmeye başlanmıştır. Dağıtık bir versiyon kontrol sistemi olduğu için ekip çalışmalarında büyük kolaylık sağlayan Git, Gogle, Facebok, Linkedİn, Paypal, NASA gibi dünyanın en büyük kurum ve kuruluşları tarafından kulanılmaktadır. Kolayca öğrenebileceğiniz bu versiyon kontrol sistemi sayesinde geliştirdiğiniz yazılımları dünyaya duyurabilecek ve yine dünya çapında projelere dahil olabileceksiniz. Git ile Variety Adımlar Dalanmalar (Branching) Çakışmalar (Conflicts) Rebasing Nedir ve Merge’den Farkı Nedir? Dosyaları Eski Halerine Döndürme (reconstituted) Comit’ler Arası Gezinme Git Stash Dosyaları Yok Sayma (gitignore) Dosyaları Silmek Comit’leri Başka Branch’e Kopyalamak - git-chery Git Takma Adları (Alias) Git ile Hata Kontrolü (Debuging) Semantik Versiyonlama ve Versiyon Etiketleme Uzak Git Deposu Nedir? GitHub Bitbucket Git Istemcileri Tower SourceTre Git Dalanmalarına Farklı Bir Bakış Açısı git-flow Anlamlı Comit Mesajları ve Branch Isimleri Nasıl Yazılır?.

Gıt İle Versiyon Kontrol Ve Takım Çalışması kitap PDF, Mobi tam sürüm

  • Yazar:
  • Yayımcı:
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil: Türkçe
  • ISBN-10:
  • ISBN-13:
  • boyutlar: Normal Boy
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat: 22,00 TL

Kitap eleştirileri

Gıt İle Versiyon Kontrol Ve Takım Çalışması

maryrafferty

The food descriptions in this book made me want to go out and start cooking more Japanese food. So I did! The recipes in this book are easy to prepare, and you can learn a lot about Japanese home cooked food -- not restaurant food, that`s definitely not healthy! (Shocking I know.)

2020-12-26 14:33

thdud752f8fe

I took a graduate level course on hysteria in literature in college. I read Freud and Breuer and feminist theory and novels and poetry and I still didn't have a grasp of what hysteria meant until I read this small 80 page book. Since Hippocrates the definition of hysteria has been the subject of debate but this author makes a grounded argument that hysteria on the individual level in whatever modern psychological term we call it today or mass hysteria in whichever of the various forms we see it in modern life is essentially rebellion. After reading this book I'll definitely continue learning about the history of hysteria for what it has to show about the oppression of women and homosexuals and to learn more about the nature of psychology, as hysteria was the neurosis modern western psychology was founded on. Also, this book is not anywhere near as challenging as the other one I've read in the series, Guilt.

2020-09-08 20:04

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Gıt İle Versiyon Kontrol Ve Takım Çalışması okumak itibaren EasyFiles

3.1 mb. indir kitap

Gıt İle Versiyon Kontrol Ve Takım Çalışması indir itibaren OpenShare

4.2 mb. indir ücretsiz

Gıt İle Versiyon Kontrol Ve Takım Çalışması indir itibaren WeUpload

3.6 mb. okumak kitap

Gıt İle Versiyon Kontrol Ve Takım Çalışması indir itibaren LiquidFile

3.4 mb. indir

Gıt İle Versiyon Kontrol Ve Takım Çalışması kitap PDF, Mobi tam sürüm

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Gıt İle Versiyon Kontrol Ve Takım Çalışması okumak içinde djvu

3.8 mb. indir DjVu

Gıt İle Versiyon Kontrol Ve Takım Çalışması indir içinde pdf

5.2 mb. indir pdf

Gıt İle Versiyon Kontrol Ve Takım Çalışması indir içinde odf

4.5 mb. indir ODF

Gıt İle Versiyon Kontrol Ve Takım Çalışması indir içinde epub

4.8 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

...

Git; açık kaynaklı ve ücretsiz, dünyanın en popüler versiyon kontrol sistemlerinden birisidir. Linux çekirdeğinin de geliştiricisi olan LinusTorvalds tarafından 205’te geliştirilmeye başlanmıştır. Dağıtık bir versiyon kontrol...

...