Nutuk - Mustafa Kemal Atatürk PDF'de kitap

Nutuk - Mustafa Kemal Atatürk PDF tam sürüm kitap

Ey Türk Gençligi! Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur. Bu temel, senin, en kiymetli hazinendir. istikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahili ve harici bedhahlarin olacaktir. Bir gün, istiklal ve Cumhuriyeti müdafa mecburiyetine düsersen, vazifeye atilmak için, içinde bulunacagin vaziyetin imkan ve seraitini düsünmeyeceksin! Bu imkan ve serait. çok namusait bir mahiyete tezahür edebilir. lstiklal ve Cumhuriyetine kastedecek düsmanlar, bütün dünyada emsali görülmemis bir galibiyetin mümesili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanin, bütün kaleleri zaptedilmis, bütün tersanelerine girilmis, bütün ordulari dagitilmis ve memleketin her kösesi bilfil isgal edilmis olabilir. Bütün bu seraiten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hata hiyanet içinde bulunabilirler. Hata bu iktidar sahipleri sahsi menfatlerini, müstevlilerin siyasi emeleriyle tevhit edebilirler. Milet, fakr ü zaruret içinde harap ve bitap düsmüs olabilir. Ey Türk istikbalinin evladı iste, bu ahval ve serait içinde dahi, vazifen, Türk Istiklal ve Cumhuriyetini kurtarmaktir! Muhtaç oldugun kudret, damarlarindaki asil kanda mevcutur! Mustafa Kemal Atatürk 20 Ekim 1927.

Nutuk - Mustafa Kemal Atatürk kitap PDF, Mobi tam sürüm

  • Yazar:
  • Yayımcı:
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil:
  • ISBN-10:
  • ISBN-13:
  • boyutlar:
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat: 18,00 TL

Kitap eleştirileri

Nutuk - Mustafa Kemal Atatürk

studionem

The book "Dead Connection" by Charlie Price is a more of a comedy book rather than horror. This book rotate around two different story first is a boy named Murray whom is able to talk to the dead. Second is about a Deputy Gates who is looking for a missing girl on a school ground. I think that book is not a very good book due to the fact that it is very confusing. There are far too many character in this book. In the beginnning there are atleast 8 character. Also the order that this story go is very confusing for me. In the first 5 chapter, Murray is mention 2 chapter consecutively and then Gates come into the third then it start to switch around. What I like about this book is how he manipulate each character to actually entertain us reader. He make things more realistic than any kind of book through the real human feature he put into this book. But I do not understand what Price is trying tell the reader. I would not recommend this book for any one due to the very confusing order of event and the plot of this story.

2022-10-02 00:57

chantaldesnoo

A fun chick lit novel with a light touch of magic. I don't usually read books with a strong romantic vein, but the cross-cultural tensions (India/US) kept this one interesting.

2020-08-21 15:14

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Nutuk - Mustafa Kemal Atatürk okumak itibaren EasyFiles

4.2 mb. indir kitap

Nutuk - Mustafa Kemal Atatürk indir itibaren OpenShare

5.3 mb. indir ücretsiz

Nutuk - Mustafa Kemal Atatürk indir itibaren WeUpload

5.6 mb. okumak kitap

Nutuk - Mustafa Kemal Atatürk indir itibaren LiquidFile

5.6 mb. indir

Nutuk - Mustafa Kemal Atatürk kitap PDF, Mobi tam sürüm

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Nutuk - Mustafa Kemal Atatürk okumak içinde djvu

4.8 mb. indir DjVu

Nutuk - Mustafa Kemal Atatürk indir içinde pdf

4.9 mb. indir pdf

Nutuk - Mustafa Kemal Atatürk indir içinde odf

4.9 mb. indir ODF

Nutuk - Mustafa Kemal Atatürk indir içinde epub

3.3 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

...

İnsanoğlu bilinmeyenden ve sonsuzluktan korkar fakat bunu anlamaya çalışan birtakım cesaretli bilim insanlarımız hep olmuştur. Geçmiş, şimdi ve gelecekti asıl olan kendimizi bilmektir. Peki, bu kendimizi bilme yolunda ne yaptı...

...

Maviçatı 10 Temel Eserden Seçmeler 30 Kitap 4. 5. 6. Ve 7. Sınıflar İçin Çocuk Klasikleri Seti 10 TEMEL ESERDEN SEÇMELER 40 KİTAP 1. Mutlu Prens 168 Sayfa 2. İnsan Ne İle Yaşar 12 Sayfa 3. Küçük Prens 150 Sayfa 4. Değirmenden ...