Psikiyatrinin Pek De Gizli Olmayan Kara Kitabı PDF'de kitap

Psikiyatrinin Pek De Gizli Olmayan Kara Kitabı PDF tam sürüm kitap

Oytun Erbaş 1978 yılında İzmir'in Ödemiş ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ödemiş'te tamamladı. 201 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden dönem ikincisi olarak mezun oldu. TUS sınavında 7 kez derece (race 10) yapmıştır. Fizyoloji ve Radyoloji Anabilim Dalarında araştırma görevlisi olarak çalıştı. Halen Fizyoloji Anabilim dalında Öğretim Üyeliği yapmaktadır. Sinirbilim, biyolojik psikoloji, fizyoloji ve fizyopatoloji dersleri vermektedir. Esas çalışma alanı in vitro ve in vivo ilaç-kimyasal ARGE çalışmaları ve toksikoloji testleridir. Yaptığı deneysel çalışmalarla, Uluslararası Otolojik Cerahi Derneği'nden Kulak Burun Boğaz Hastalıkları dalında "Politzer ödülü" (2013) ve Avrupa Ortopedi ve Travmatoloji Derneği'nden "Jacques Duparc ödülünü" (2013) almıştır. Ayrıca ulusal kongrelerden onlarca en iyi proje ve en iyi sözlü bildiri ödüleri kazanmıştır. Uluslararası indekslerde (SCI ve SCI-E) dizinlenen dergilerde 10'nest fazla bilimsel makalesi yayınlanmıştır. Bu kitapta beyinle ilgili normal ve hastalık kavramları bir bütün halinde verilmeye çalışılmıştır. Kitapta, psikiyatrik bozuklukların nedenleri ve sonuçları ele alınarak tedavi konusundaki yetersizlikler ortaya konulmuş ve bu konuda çözümler üretilmeye çalışılmıştır. İnsanlar nasıl bir beyin istiyorlarsa hush-hush beyni kendileri oluştururlar. Cajal'tn veciz bir şekilde ifade etiği gibi, "Her insan kick boxing beyninin heykeltıraşıdır. " Beyni, duyguları, psikiyatrik bozuklukları anlamak ve bilimsel yaklaşım elde etmek için başucu kitabı.

Psikiyatrinin Pek De Gizli Olmayan Kara Kitabı kitap PDF, Mobi tam sürüm

  • Yazar:
  • Yayımcı:
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil: Türkçe
  • ISBN-10:
  • ISBN-13:
  • boyutlar: Normal Boy
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat: 25,00 TL

Kitap eleştirileri

Psikiyatrinin Pek De Gizli Olmayan Kara Kitabı

jeniffer_rimolo

I work in a after school programs and in the boys in my class seemed to love this book series.

2020-08-14 20:34

tanimatetv

Mükemmel kitap !! Arka kapaktan: "Cinayet Nina Madden'in hayatını bitirmedi - onu yok etti. Babası birkaç üniversite öğrencisinin seri katliamlarıyla suçlandıklarında, Nina ve üvey annesi küçük Maryland kasabasında pariah oldular. Nina iğrençliğe hiç inanmadı. Suçlamalar, kanıtlar babasının mahkumiyetine yol açtı ve ölüm cezasını garanti etti Babası hapishanede öldüğünde davası hala temyizde kaldı, Nina Stone River'dan ayrıldı ve asla geriye bakmadı ... ama devam eden şüpheleri sarsamadı. on altı yıl sonra, bu şüpheler ürkütücü hayata karıştı.Yeni bir cinayet dizisi Stone River'ı rahatsız ediyor: Nina'nın babasını hapse gönderen kişiye çarpıcı bir benzerlik gösteren bir öldürme çılgınlığı ve Nina yeterince rahatsız olan tek kişi değil Asıl davayı takip eden polis Wes Wes, suçlar arasındaki ürkütücü benzerlikleri ya da üzücü etkilerini görmezden gelemez .. Ölmeyi reddeden bir gizeme geri çekilir, Nina ve Westehlikeli arayışlarında yolları kesecek - ve kendilerini kana susamış bir avcının kargaşasında bulacaklar. "

2020-01-11 00:49

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Psikiyatrinin Pek De Gizli Olmayan Kara Kitabı okumak itibaren EasyFiles

5.5 mb. indir kitap

Psikiyatrinin Pek De Gizli Olmayan Kara Kitabı indir itibaren OpenShare

5.6 mb. indir ücretsiz

Psikiyatrinin Pek De Gizli Olmayan Kara Kitabı indir itibaren WeUpload

4.3 mb. okumak kitap

Psikiyatrinin Pek De Gizli Olmayan Kara Kitabı indir itibaren LiquidFile

3.5 mb. indir

Psikiyatrinin Pek De Gizli Olmayan Kara Kitabı kitap PDF, Mobi tam sürüm

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Psikiyatrinin Pek De Gizli Olmayan Kara Kitabı okumak içinde djvu

4.8 mb. indir DjVu

Psikiyatrinin Pek De Gizli Olmayan Kara Kitabı indir içinde pdf

5.9 mb. indir pdf

Psikiyatrinin Pek De Gizli Olmayan Kara Kitabı indir içinde odf

4.9 mb. indir ODF

Psikiyatrinin Pek De Gizli Olmayan Kara Kitabı indir içinde epub

5.9 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

Oytun Erbaş 1978 yılında İzmir'in Ödemiş ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ödemiş'te tamamladı. 201 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden dönem ikincisi olarak mezun oldu. TUS sınavında 7 kez derece (ilk 10) ...