Eğitim Bilimlerinde Uygulamalı Meta-Analiz PDF'de kitap

Eğitim Bilimlerinde Uygulamalı Meta-Analiz PDF tam sürüm kitap

Meta-analiz kelime anlamı açısından incelendiğinde "analizlerin toplanması" anlamına gelmektedir. Ancak istatiksel anlamda bu ifade biraz daha genişletilebilir. Meta-analiz farklı çalışmalardan elde edilen sonuçların birleştirilerek genel bir sonuç elde edilmesi için yapılan analiz anlamına geldiği gibi bir çalışmaya isle sonuçların tekrar analiz edilmesi anlamına da gelmektedir. Uluslararası alanda birçok meta-analiz çalışması olmasına rağmen ulusal literatürde olması gerekenden daha az sayıda meta-analiz çalışması bulunmaktadır. Bunun en önemli nedenlerinden birisi meta-analiz hakında yeterli kaynak bulunmamasdır. Diğer bir neden ise meta-analiz hakında yapılan yorum ve yöntem hatalarıdır. Bu kitap, öncelikli olarak meta-analizin doğasını anlatımayı amaçlanmıştır. Meta-analizin ne olduğu hakında detaylı bilgi verildikten sonra bir meta-analiz çalışmasının ilk adımından yayımlanma boyutuna kadarki tüm basamaklar açıklanmıştır. Bu kaynağın ikinci amacı, eğitim bilimleri araştırmacılarının CMA yazılımı yardımı ile uygulamalı meta-analiz çalışmaları hazırlamalarına yardımcı olmaktır. Kitabın sonunda okuyucuların meta-analiz yönteminin aşamalarını bilmeleri, CMA yazılımı kulanarak meta-analiz çalışmaları yapabilmeleri ve bu çalışmalarını yayımlayabilmeleri beklenmektedir.

Eğitim Bilimlerinde Uygulamalı Meta-Analiz kitap PDF, Mobi tam sürüm

  • Yazar:
  • Yayımcı:
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil: Türkçe
  • ISBN-10:
  • ISBN-13:
  • boyutlar: Normal Boy
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat: 28,60 TL

Kitap eleştirileri

Eğitim Bilimlerinde Uygulamalı Meta-Analiz

dezen3249554

What a wonderfully written and engaging work. I was totally engaged by the way that Eli was able to tease out the nuances and conflicts that have been apart of his life. He never quite resolves things--do we ever?--but his capacity to weave together many different and conflicting stories of his life is amazing. It's a pleasure to read authors who have the ability to make connections across boundaries--authors who actively seek to break down the separations in life and show--with brilliance--the interconnectedness of it all. I was hooked on reading this book. It took me a few hours and it was totally amazing.

2023-08-01 07:13

lynati

Another all-consuming, can't-get-out-of-my-car-because-I-don't-want-to-stop-listening book on CD! As with The Hunger Games, I got completely sucked in to the story - I actually FELT every emotion the characters were experiencing. It wasn't as fast-paced and heart-pounding as the first book but I still can't wait for book 3!!

2020-09-18 11:40

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Eğitim Bilimlerinde Uygulamalı Meta-Analiz okumak itibaren EasyFiles

3.2 mb. indir kitap

Eğitim Bilimlerinde Uygulamalı Meta-Analiz indir itibaren OpenShare

3.2 mb. indir ücretsiz

Eğitim Bilimlerinde Uygulamalı Meta-Analiz indir itibaren WeUpload

5.8 mb. okumak kitap

Eğitim Bilimlerinde Uygulamalı Meta-Analiz indir itibaren LiquidFile

5.9 mb. indir

Eğitim Bilimlerinde Uygulamalı Meta-Analiz kitap PDF, Mobi tam sürüm

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Eğitim Bilimlerinde Uygulamalı Meta-Analiz okumak içinde djvu

4.4 mb. indir DjVu

Eğitim Bilimlerinde Uygulamalı Meta-Analiz indir içinde pdf

3.3 mb. indir pdf

Eğitim Bilimlerinde Uygulamalı Meta-Analiz indir içinde odf

4.6 mb. indir ODF

Eğitim Bilimlerinde Uygulamalı Meta-Analiz indir içinde epub

5.5 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

KPS A Grubu Libertus Hukuk çek Kopart Soru Bankası Toplamda 129 Adet Check Bulunmaktadır....

...

2018 KPS Eğitim Bilimleri Modüler Konu Anlatımı Ve Soru Bankası 2018 KPS Eğitim Bilimleri Konu Anlatımlı Modüler Set - 6 Kitap 1. 2018 KPS Get on line Geliştirme, Sınıf Yönetimi, öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı -...

Pegem 2017 Tüm Kamu Personeli İçin Görevde Yükselme Hazırlık Overhead railway Kitabı Soru Bankası....