Hepsiburada Home Novado 4 Kapaklı 2 Çekmeceli Gardırop PDF'de kitap

Hepsiburada Home Novado 4 Kapaklı 2 Çekmeceli Gardırop PDF tam sürüm kitap

Hepsiburada Home Novado 4 Kapaklı 2 Çekmeceli Gardırop ÖLÇÜLER:Yükseklik: 170 cmGenişlik: 120 cmDerinlik: 48 cmSunta Kalınlığı : 18 m RENK:Beyaz KULANILAN MALZEMELER:· Çevreye ve Sağlığa Zararsız Kanserojen made içermeyen E1 Kalite standardında 18 M suntalem kulanılmaktadır. Kulanılan tüm montaj malzemeleri ithal ve 1. kalite olduğu için montajlanan ürün çok daha sağlam ve bütün olur.  MONTAJ & ÖZELİK· Ürünlerimiz özel kargo paketinde demonte olarak teslim edilir. · Paketlerde kurulum için gerekli kuruluş şeması, montaj malzemeleri ve garanti belgesi bulunmaktadır. · Kurulum müşteriye aitir. · Defalarca sökülüp takılma özeliğine sahiptir. · Hızlı ve hatasız kurulum için parça üzerinde kurulum şeması ile uyumlu parça numaraları bulunmaktadır. · Derin ve kulanışlı iç mekan sayesinde elbiselerinizi kırıştırmadan ve sıkıştırmadan dayanıklı çelik askılığa asabilir, üst rafa eşyalarınızı koyabilir, ctrl bölüme çanta bavul, ayakabılarınızı rahatlıkla koyabilirsiniz. · Kapakları açtığınız zaman ferahlık veren beyaz arkalık rengi ile odanıza genişlik hisi verir. · Gardırobunuzun altında parke, halı veya sert zeminlerde takılmadan durması için veya gerektiği zaman çekebilmek için  dayanıklı, geniş, ve estetik pabuçlar kulanılmıştır. · 2 adet derin ve geniş çekmecelere iç çamaşırı, çorap vb. eşyalarınızı rahatlıkla koyabilirsiniz.  TESLİMAT BİLGİSİ: · Ürünü kargodan teslim alınırken paketler mutlaka kontrol edilmeli, hasarlı paket veya ürünler teslim alınmamalı ve kargo yetkilisine hasar tespit tutanağı hazırlanması doğrultusunda yardım talep etmeniz gerekmektedir. · Hasar tespiti yapılan ürünlerin ücretsiz değişimi veya iadesi yapılabilmektedir.  SATIŞ SONRASI HİZMET:· Satış sonrası servis hizmetinden daha kolay faydalanabilmek için montaj şemanızı garanti belgenizi ve faturanızı mutlaka saklayınız. · Teknik ekibimizden her türlü desteği alabilirsiniz.  ÜRÜN DEĞİŞİMİ VE İADE KOŞULARI:· Metalia Mobilya fabrika sipariş düzeni ile çalıştığı için kulanılmış ve kurulmuş ürünlerin iptali ve iadesi yapılamamaktadır. · Ürünü satın almadan önce ürün açıklamalarını ve teknik bilgilerini kontrol etmenizi önemle rica ederiz. · ISO 901 ve TSE belgesine sahiptir. · Garanti süresi 2 yıl.  PAKET İÇERİĞİ: · Ürünümüz 2 Koliden Oluşmaktadır. · 2/1 koli içerisinde Dış Yanlar, Orta Dikme, Uzun Kapaklar, Arkalık Duraliti, Hırdavat Malzemesi · 2/2 koli içerisinde Ctrl Tabla, Üst Tabla, Kısa Kapaklar, Çekmece Önü, Raflar, Çekmece Aparatları yer almaktadır      .

Hepsiburada Home Novado 4 Kapaklı 2 Çekmeceli Gardırop kitap PDF, Mobi tam sürüm

  • Yazar:
  • Yayımcı:
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil:
  • ISBN-10:
  • ISBN-13:
  • boyutlar:
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat: 599,00 TL

Kitap eleştirileri

Hepsiburada Home Novado 4 Kapaklı 2 Çekmeceli Gardırop

borres85

HP kitapları favorim

2020-01-11 05:27

nothingsaif545

Eğlenceli ve dedikodu. Bugün Venedik'in keyifli hikayesi. Hikaye, Fenice'i (Opera Binası) yok eden ateşin ve neler olduğunu keşfetme ve binayı yeniden inşa etme / restore etme çabaları etrafında gevşek bir şekilde dönüyor. Berendt'teki gibi, Geceyarısı İyilik ve Kötülük Garder'ında olduğu gibi, çok ilginç periferik karakterler var.

2020-01-02 18:06

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Hepsiburada Home Novado 4 Kapaklı 2 Çekmeceli Gardırop okumak itibaren EasyFiles

5.6 mb. indir kitap

Hepsiburada Home Novado 4 Kapaklı 2 Çekmeceli Gardırop indir itibaren OpenShare

4.8 mb. indir ücretsiz

Hepsiburada Home Novado 4 Kapaklı 2 Çekmeceli Gardırop indir itibaren WeUpload

3.9 mb. okumak kitap

Hepsiburada Home Novado 4 Kapaklı 2 Çekmeceli Gardırop indir itibaren LiquidFile

5.3 mb. indir

Hepsiburada Home Novado 4 Kapaklı 2 Çekmeceli Gardırop kitap PDF, Mobi tam sürüm

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Hepsiburada Home Novado 4 Kapaklı 2 Çekmeceli Gardırop okumak içinde djvu

5.1 mb. indir DjVu

Hepsiburada Home Novado 4 Kapaklı 2 Çekmeceli Gardırop indir içinde pdf

5.8 mb. indir pdf

Hepsiburada Home Novado 4 Kapaklı 2 Çekmeceli Gardırop indir içinde odf

4.2 mb. indir ODF

Hepsiburada Home Novado 4 Kapaklı 2 Çekmeceli Gardırop indir içinde epub

5.5 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

Hepsiburada Home Novado 4 Kapaklı 2 Çekmeceli Gardırop ÖLÇÜLER:Yükseklik: 170 cmGenişlik: 120 cmDerinlik: 48 cmSunta Kalınlığı : 18 m RENK:Beyaz KULANILAN MALZEMELER:· Çevreye ve Sağlığa Zararsız Kanserojen made içermeyen E1 K...

Hepsiburada Home Tek Kişilik Ortopedik Yatak Beyaz 90 x 190 cm Ürün MOPATEKS tarafından üretilmiştir....