Mevsimler: İlk Öğrendiklerim Dizisi 8-Kolektif PDF'de kitap

Mevsimler: İlk Öğrendiklerim Dizisi 8-Kolektif PDF tam sürüm kitap

Mevsimler: İlk Öğrendiklerim Dizisi 8-Kolektif Mevsimler: İlk Öğrendiklerim Dizisi 8 2+yaş ve üstü konuşmaya başlayan çocukların denomination bak öğren kitabı, Resimlerle Mevsimleri öğreniyor. Kalın kartona Renkli Resimli Baskı. Hayata Yeni Başlayan Minikler için hazırlanan bu kitap, Çocuklarımızın günlük yaşamda karşılaştıkları ve karşılaşacakları kelimeler ve kavramlar pedagojik kriterler gözetilerek özenle hazırlanmıştır. Kulanılan görselerin her smoke capcanlı, pasparlak ve rengârenk oldukları için minikler bu kitapları elerinden bırakamayacaklar. Okul öncesi dönemdeki çocuklarımız, denomination dil becerilerini kazanırken. Duygusal ve görsel zekânın gelişimine yardımcı olan bu kitaplarla çocuklarımız çok eğlenecekler.

Mevsimler: İlk Öğrendiklerim Dizisi 8-Kolektif kitap PDF, Mobi tam sürüm

  • Yazar:
  • Yayımcı: Hobi Yayınevi
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil:
  • ISBN-10:
  • ISBN-13:
  • boyutlar:
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat: 9,00 TL

Kitap eleştirileri

Mevsimler: İlk Öğrendiklerim Dizisi 8-Kolektif

shirley7

I've recently discovered a liking for Agatha Christie novels and found this audiobook in our local library. As most other productions by the "Hörverlag" (at least the older onces, they have changed that policy since Harry Potter due to greater interest in audiobooks) this is an abridged version. I haven't read the full novel yet, so I can't comment on how much was left out. Having seen one of the movie adaptions beforehand, I also knew the ending and thus can't comment if it's logically understandable for someone who only knows this abridged edition. The story itself was good as always. And as mostly with Agatha Christie, the identity murderer and his motive was a surprise to me (when I saw the movie adaption) but when it's all cleared up it makes total sense. I really found I liked the character of Lucy Eyelesbarrow.

2022-09-01 13:25

megandonahue

This book--which presents the individual works of two distinct late Victorian authors of supernatural fiction--is a package deal, and, like most package deals, it is hard to evaluate. Louisa Baldwin--better known as Prime Minister Stanley Baldwin's mother and Rudyard Kipling's aunt--is not a very good writer. Her ghost story plots are hackneyed, their developments unoriginal, and she narrates them in a style stuffed with unnecessary adjectives that tell the reader what to feel and when to be scared. Her tone is that of a kindly grandmother who wishes to entertain the young children in her care with ghost stories, but must continually assure them that all this stuff is "nothing but make-believe." I have the feeling I would have liked the lady if I had met her, but I have no wish to read anything else she has written--ever. "The Real and the Counterfeit"--a story about a group of public school boys vacationing in a haunted abbey turned manor house--is the best of a bad lot. Lettice Galbraith--probably a pseudonym, since nothing else whatsoever is known about her--is something else entirely. Her stories are well written, filled with more than a few terrors and an even greater amount of action and suspense. She seems to understand the professions and milieu she writes about (the clergy, the law, painters and their models, horse racing)and wastes few words in telling her taut tales. "The Case of Lady Lukestan," "The Trainer's Ghost" and "A Ghosts Revenge" are all excellent ghost stories, and I wouldn't minding reading them again. (1 star for Louisa plus 3 stars for Lettice divided by 2 equals 2 stars.)

2020-12-25 01:32

mariuszgorka

Ne büyük bir hayal kırıklığı ... Son iki büyük Lecter kitabından sonra, bu Harris'in sadece hayranlarını ve Lecter'in nasıl ortaya çıktığını merak edenleri yazmak için yazmak zorunda hissettiği bir roman olarak ortaya çıktı. Lecter'i [hapishane hücresi] ortamından çıkarmayı ve dünyayı kaybetmesine izin vermenin tamamen iklim karşıtı olduğunu düşündüm. Oldukça ürkütücü ve sadistti, ama hepsi bir sonun tek bir hayal kırıklığına dönüştü ve beni "Kuzular Sessizliği" kahramanı Clarice Starling'in sonucuyla oldukça sinirli hale getirdi.

2020-01-16 20:37

zeebra

** spoiler uyarısı ** Sonundan nefret ediyorum, ama genel olarak iyi bir hikayeydi. İlginç bir öncül, yazarın hikayeyi eski fotoğraflardan yola çıkardığı düşünüldüğünde. Jacob'un evinden böyle kaçması beni rahatsız ediyor. Ailesi mükemmel değildi, ama kesinlikle hiçbir şekilde taciz edici değildi. Emma ve Jacob arasındaki aşk hikayesi, 85 gibi bir şey olduğu ve daha önce Jacob'un büyükbabası Abe'ye aşık olduğu düşünüldüğünde beni biraz garipleştirdi. Zaman döngüsü kavramı benim için biraz kafa karıştırıcıydı, ancak karakterler sevimli. İyi bir macera.

2020-01-15 05:30

julianamortari

Bu çocukluktan en sevdiğim kitap. Çizimler ve biçimlendirme harika. Hikaye biraz üzülse de iyi yazılmış. Hala bunun bir kopyasını kitap rafımda tutuyorum ve arada bir parçalara ayırıyorum.

2020-01-11 16:45

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Mevsimler: İlk Öğrendiklerim Dizisi 8-Kolektif okumak itibaren EasyFiles

4.8 mb. indir kitap

Mevsimler: İlk Öğrendiklerim Dizisi 8-Kolektif indir itibaren OpenShare

4.3 mb. indir ücretsiz

Mevsimler: İlk Öğrendiklerim Dizisi 8-Kolektif indir itibaren WeUpload

5.5 mb. okumak kitap

Mevsimler: İlk Öğrendiklerim Dizisi 8-Kolektif indir itibaren LiquidFile

5.9 mb. indir

Mevsimler: İlk Öğrendiklerim Dizisi 8-Kolektif kitap PDF, Mobi tam sürüm

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Mevsimler: İlk Öğrendiklerim Dizisi 8-Kolektif okumak içinde djvu

4.8 mb. indir DjVu

Mevsimler: İlk Öğrendiklerim Dizisi 8-Kolektif indir içinde pdf

5.7 mb. indir pdf

Mevsimler: İlk Öğrendiklerim Dizisi 8-Kolektif indir içinde odf

5.7 mb. indir ODF

Mevsimler: İlk Öğrendiklerim Dizisi 8-Kolektif indir içinde epub

3.3 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

Puzle Kitap Nasretin Hoca Puzle Kitap Nasretin Hoca Yelp boz Kitap Okurken yelp boz oyna Kitabın sırtındaki siprali üzerine bastırarak çıkarıp yer puzle olarak kulanılabilir. Hayata Yeni Başlayan Minikler için hazırlanan bu k...

Şekiler: İlk Öğrendiklerim Dizisi 3 Şekiler: İlk Öğrendiklerim Dizisi 3 2+yaş ve üstü konuşmaya başlayan çocukların lot bak öğren kitabı, Resimlerle Şekileri öğreniyor. Kalın kartona Renkli Resimli Baskı. Hayata Yeni Başlayan ...

Sayılar: İlk Öğrendiklerim Dizisi 4 Sayılar: İlk Öğrendiklerim Dizisi 4 2+yaş ve üstü konuşmaya başlayan çocukların species bak öğren kitabı, Resimlerle Sayıları öğreniyor. Kalın kartona Renkli Resimli Baskı. Hayata Yeni Başla...