Bir Kadının Zevk Anıları PDF'de kitap

Bir Kadının Zevk Anıları PDF tam sürüm kitap

İngiliz Edebiyatının kötü şöhretli olmasına rağmen satış rekorları kıran erotik romanlarındandır. Taşradan hiç bilmediği bir şehir olan Londra'ya göç arcadia bir köylü kızının fahişeliğe uzanan hikâyesidir. Seksüel maceraların vurgulu anlatımının yanı sıra Fanny'nin psikolojisi ile yaptığı işten zevk alarak erkeklere tüm kalbi ve bedeniyle hizmetini anlatır. İngiliz erotik edebiyatındaki pişmanlık, Cleland'ın kalemine yansımaz aksine derin bir ilgi ve kabalıktan uzak içten bir anlatım hâkimdir. Erotik edebiyatın çok önemli bir klasiğidir. Bedensel zevklerin ve sekse düşkünlüğün felsefi konseptinin çok özel bir kombinasyonudur. Eser, yalnızca Aydınlanma Çağına giden yoldaki devrime önemli bir destek sağlamış olmasıyla değil, Richardson, Fielding ve Smollet gibi yazarlara rağmen İngiliz edebiyatında önemli bir yer edinmesinden ötürü de çok önemli bir dönüm noktası niteliğindedir. .

Bir Kadının Zevk Anıları kitap PDF, Mobi tam sürüm

  • Yazar:
  • Yayımcı: Yeşil Elma Yayıncılık
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil:
  • ISBN-10: 9786054226108
  • ISBN-13:
  • boyutlar:
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat:

Kitap eleştirileri

Bir Kadının Zevk Anıları

rafaelgomesdesigner

I love this series. I have not loved Nora Roberts other books, but I really like the way she handles these characters and the world they live in. It's nice to see that there is actually some growth in the hard as nails but brittle as glass Eve Dallas in the last couple of books.

2022-08-31 15:22

cldfactory

i dont normally write out reviews, i just give stars, but this is a book everyone should read! I read it and couldn't stop talking about it. My sister read it, (just to shut me up) then we both couldn't stop talking about it, so my husband read it,...of course he couldn't stop either so my mom just finished it! It is truly an amazing book. Wally Lamb writes about real people, not good people or bad people, but people with real problems, who make both good and bad choices. I fell in love with the Birdsey twins, literally laughing and crying with them! Dominick Birdsey (recently divorced and miserable) finds himself dealing with his insane twin brother, Thomas. The ever-religious Thomas saws off his hand in a public library. As Dominick trys to help his brother through the aftermath, he finds that maybe he and Thomas are not so different afterall.

2020-12-21 16:35

jeffzolan

VAOV! Beş yıldız bu kitabın ne kadar iyi olduğunu açıklamak için yeterli değil. Başlangıçta sizi yakalar ve asla durmaz. İndirdikten sonra tekrar okumaya başlamak için sabırsızlanıyorsunuz. Şimdiye kadar okuduğum en iyisi. Bazı noktalarda o kadar üzücü ki, devam edemeyeceğini düşünüyorsun ve gözlerin gözyaşlarıyla dolu, ama sen yapıyorsun. Birçok iyi karakterle çok hızlı hareket eder. UNBROKEN, İNANILMAZ. Özgürlüğümüz için bu adamlara çok şey borçluyuz !!!

2020-01-07 09:09

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Bir Kadının Zevk Anıları okumak itibaren EasyFiles

5.7 mb. indir kitap

Bir Kadının Zevk Anıları indir itibaren OpenShare

5.3 mb. indir ücretsiz

Bir Kadının Zevk Anıları indir itibaren WeUpload

4.9 mb. okumak kitap

Bir Kadının Zevk Anıları indir itibaren LiquidFile

4.7 mb. indir

Bir Kadının Zevk Anıları kitap PDF, Mobi tam sürüm

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Bir Kadının Zevk Anıları okumak içinde djvu

4.2 mb. indir DjVu

Bir Kadının Zevk Anıları indir içinde pdf

5.1 mb. indir pdf

Bir Kadının Zevk Anıları indir içinde odf

4.4 mb. indir ODF

Bir Kadının Zevk Anıları indir içinde epub

3.4 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

İngiliz Edebiyatının kötü şöhretli olmasına rağmen satış rekorları kıran erotik romanlarındandır. Taşradan hiç bilmediği bir şehir olan Londra'ya göç eden bir köylü kızının fahişeliğe uzanan hikâyesidir. Seksüel maceraların vu...