Doğal Sıvı Sabunlar Yapmak PDF'de kitap

Doğal Sıvı Sabunlar Yapmak PDF tam sürüm kitap

Doğal Sıvı Sabunlar Yapmak kitap PDF, Mobi tam sürüm

  • Yazar:
  • Yayımcı:
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil:
  • ISBN-10:
  • ISBN-13:
  • boyutlar: Normal Boy
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat: 17,71 TL

Kitap eleştirileri

Doğal Sıvı Sabunlar Yapmak

genesisbranding

Some good gossip. Nothing genius in the writing.

2020-08-30 10:22

eunicetanwy

I have been trying to reread some of my old favorite books to see what I think of them now, and to write a review for them. I started the Dragonriders of Pern when I was in middle school or high school, but I didn't start with this book...and thank goodness I didn't. My first Dragonriders book was Dragonsdawn. I loved it so much I went back and started at the beginning of the series. When I first read this book, I thought it was alright but not all that special. However, I went on to read the entire series (more than once) so it couldn't have been all that bad. Upon this reread however, I have seen what a weak novel it is. The writing isn't good, and it doesn' have the spark of later books. Granted, this was the first in the series and once Anne became a best selling author she was allowed to include more in her stories. I also remembered that discussions between riders and dragons were in italics, but that wasn't the case in this book. Perhaps this wasn't used until later books. If I were to recommend a book in this series for someone to pick up, this definately wouldn't be first on the list.

2020-08-11 20:27

taooat11

This book is definitely a page turner. Page's life is on a downward spiral. A car accident changed her family forever. The driver is killed, three passengers are hurt -- including her teenage daughter. But there is a light at the end of the tunnel. Why these road bumps are actually blessings in disguise. The book reminds of a Lifetime movie. It's worth your time to check out!

2020-08-08 16:32

clementsrachel35

Dürüst olalım, bu bilgilendirilmiş bir kitap değil: Herge çizmeden önce Amerika'ya hiç gitmemişti. Bununla birlikte, Avrupa'nın ABD'yi şüphe ve biraz daha fazla hor görmesiyle izlediği bir zamana açılan bir pencere olarak yüksek bir belgesel değere sahiptir. Ayrıca Herge'nin büyük iş dünyasına ve acımasız kapitalizme ilişkin daha kişisel görüşlerini de gösteriyor.

2020-01-12 13:31

helinakuusela

Bu kitap, patronum tarafından bir çocuğun yatan psikiyatri biriminde kısıtlayıcı olmayan bir politika kullanma hakkında yazılmıştır. İnanılmaz derecede iyi yazılmış değil, ama orada çalıştığımdan beri ve arkadaşlarıma yıldız verdiği için okumak benim için eğlenceli oldu. Ayrıca, kısıtlayıcı olmayan bir politikanın istismar edilen ve ihmal edilen çocuklar için genellikle daha yararlı olmasının nedenlerini vurgulamaktadır.

2020-01-12 01:44

alicetinkaya

Tamam bir kitap. ABD'de yaşayan ancak II. Dünya Savaşı sırasında düşman savaşçıları olarak kabul edilen İtalyanlar hakkındaki gerçeklerle daha fazla ilgileniyordum.

2020-01-10 08:20

juanesarredondo

Bunun çoğunuz için düşük göründüğünü biliyorum, ama bir bölümde benim için zor bir okuma oldu. Temelde ikinci bölüm, onsuz yaşayabilirdim. Okurken beni çok kızdırdı. Ama ilk bölüm harikaydı ve kitabın geri kalanı harikaydı. Okumayı çok sevdim ve ikinci bölümdeki konunun devam edip etmeyeceğini görmek için bir forum yapmam gerekse de, devam ettiğime sevindim. Neredeyse yere koydum ve gönderdim, ama bir bcer bana bulunduğum kısmın yakında biteceğini söyledi. Ve haklıydılar. Bana kitabın daha iyi bir fikrini verdi. Burada ve orada birkaç şeye şaşırdım, bu yüzden benim için ikinci bölüm nedeniyle, diğer kitaplardan daha düşük puan vermeliyim. Bu sadece duyarlı olduğum bir şey. En sevdiğim karakterler Ruthie ve Thelma idi. Tavşan terliklerini seviyorum.Ayrıca Sir Tommy Toad'ı da çok sevdim.

2020-01-08 20:53

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Doğal Sıvı Sabunlar Yapmak okumak itibaren EasyFiles

5.6 mb. indir kitap

Doğal Sıvı Sabunlar Yapmak indir itibaren OpenShare

3.5 mb. indir ücretsiz

Doğal Sıvı Sabunlar Yapmak indir itibaren WeUpload

4.3 mb. okumak kitap

Doğal Sıvı Sabunlar Yapmak indir itibaren LiquidFile

3.8 mb. indir

Doğal Sıvı Sabunlar Yapmak kitap PDF, Mobi tam sürüm

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Doğal Sıvı Sabunlar Yapmak okumak içinde djvu

5.2 mb. indir DjVu

Doğal Sıvı Sabunlar Yapmak indir içinde pdf

4.5 mb. indir pdf

Doğal Sıvı Sabunlar Yapmak indir içinde odf

3.8 mb. indir ODF

Doğal Sıvı Sabunlar Yapmak indir içinde epub

5.2 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

0-12 Aylar Bebekler İçin Beyin Geliştirici Zeka Oyunları İki aylık torunum ile oyun oynamak benim için büyük eğlence. Onun çıkardığı sesler ve gülücükler yüreğimin yağını eritiyor. Tutulmak, salanmak, burnuna sürtünmek ve sar...

Zeka Mantık Oyunları 1 (7-12 Yaş) - Ayşegül Seçkiner Amacımız İlköğretimin class yılarından başlayarak çocukların neşeli satler geçirmesini sağlamak, bunu yaparken de, ? Sözeli algılamalarını, ? Mantıksal düşünme yeteneğini, ...

Zeka Mantık Oyunları 5 (7-12 Yaş) - Ayşegül Seçkiner Amacımız İlköğretimin ilk yılarından başlayarak çocukların neşeli satler geçirmesini sağlamak, bunu yaparken de, Sözeli algılamalarını, Mantıksal düşünme yeteneğini, ...