Erkeğin Hanımına Karşı Vazifeleri ve Sorumlulukları PDF'de kitap

Erkeğin Hanımına Karşı Vazifeleri ve Sorumlulukları PDF tam sürüm kitap

Erkeğin Hanımına Karşı Vazifeleri ve Sorumlulukları Erkek hanımına karşı neleri yerine getirdiği zaman vebalden kurtulur? Evlilikte yapılan en büyük yanlışlar nelerdir? Kadınların hasasiyet gösterdiği hususlar hangileridir? Rızkın geniş ve bereketli olmasına vesile olan şeyler nelerdir? Bütün bu soruların ve daha fazlasının cevabını bu kitapta bulacaksınız.

Erkeğin Hanımına Karşı Vazifeleri ve Sorumlulukları kitap PDF, Mobi tam sürüm

  • Yazar:
  • Yayımcı:
  • Yayın tarihi:
  • kapak:
  • Dil:
  • ISBN-10:
  • ISBN-13:
  • boyutlar: Normal Boy
  • Ağırlık:
  • Ciltli:
  • Dizi:
  • sınıf:
  • Yaş:
  • Yazar:
  • Fiyat: 5,00 TL

Kitap eleştirileri

Erkeğin Hanımına Karşı Vazifeleri ve Sorumlulukları

silver_lee

I will be reviewing this book more in-depth later (not a review actually, because I'm the publisher, but I will offer insight into why Lucky Press chose to publish "All the Bad Things"). It is an unforgettable book on a subject very close to my heart. It is not easy to read, due to the subject matter, but I hope readers will give it a chance…for all the "Robbie Toes" in the world.

2022-09-13 08:54

innaadamenya

İç İmparatorluğun sıcak, dumanlı, tozlu topraklarında, hareketli, yarı saygın Riverside şehrinde, Flan Parker hayatını yaşıyor ve kocası Shake doktora üzerinde çalışırken ailesini ayakta tutmaya çalışıyor, Konut Otoritesi işini kapattı ve kaygan yürümeye başlayan kızı, hoşnutsuz insanlar ve düşmanca FBI ajanları tarafından taciz edilen sessiz bir kadın olan zulüm yan kapı Afgan komşusu tarafından yönetiliyor. Walt Whitman'ın rehberliği, uzun süredir acı çeken arkadaşları ve iyi niyetli kocasıyla Flan, bazı zor kararlar almalı ve herkesin özgürlüklerini kısıtlayan ve herkes için umut vaat eden uğursuz siyasi iklimde nasıl gezineceğini öğrenmelidir. Bu, bir kitap kulübü tartışması için iyi bir kitap ve "İç İmparatorluk" temalı bir kitap veya kitap listesi için iyi bir aday olacaktır.

2020-01-28 06:19

hahohi0712

Şimdiye kadar yazılmış en iyi C.S. Lewis kitabı. Tanıdığım herkese bu kitabı okumasını söylüyorum. Bu kitap, diğerlerinden daha fazla, görünmeyen bir Tanrı'nın sağladığı insan mücadelesi ve karmaşıklık inancını göstermektedir. Lewis'in şüphe için yeterli alan sağlamak için hikaye boyunca verilen küçük işaretleri bir araya getirme şeklini seviyorum. Diğer kitaplarından farklı olarak, Till We Have Faces açık değildir ve okuyucu, işler göründüğü gibi olmadığında kendi iç seslerini değerlendirirken bulur.

2020-01-27 11:28

chikvaidze

Kapaktaki bulanıklık, bu kitabın hayatınızı değiştirebileceğini söyledi. Dedim ki, evet doğru! Ama oldu. Lütfen bu kitabı okuyun.

2020-01-15 17:08

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Erkeğin Hanımına Karşı Vazifeleri ve Sorumlulukları okumak itibaren EasyFiles

5.5 mb. indir kitap

Erkeğin Hanımına Karşı Vazifeleri ve Sorumlulukları indir itibaren OpenShare

5.1 mb. indir ücretsiz

Erkeğin Hanımına Karşı Vazifeleri ve Sorumlulukları indir itibaren WeUpload

5.8 mb. okumak kitap

Erkeğin Hanımına Karşı Vazifeleri ve Sorumlulukları indir itibaren LiquidFile

3.4 mb. indir

Erkeğin Hanımına Karşı Vazifeleri ve Sorumlulukları kitap PDF, Mobi tam sürüm

Kitap başlığı

Boyut

bağlantı

Erkeğin Hanımına Karşı Vazifeleri ve Sorumlulukları okumak içinde djvu

4.3 mb. indir DjVu

Erkeğin Hanımına Karşı Vazifeleri ve Sorumlulukları indir içinde pdf

4.8 mb. indir pdf

Erkeğin Hanımına Karşı Vazifeleri ve Sorumlulukları indir içinde odf

3.7 mb. indir ODF

Erkeğin Hanımına Karşı Vazifeleri ve Sorumlulukları indir içinde epub

3.5 mb. indir ePub

İlgili kitaplar

Kadının Kocasına Karşı Vazifeleri ve Sorumlulukları Kadın, neleri yerine getirdiği zaman sorumluluktan kurtulur? Evlilikte yapılan en büyük yanlışlar nelerdir? Ane babaların vazifeleri hangileridir?....

Erkeğin Hanımına Karşı Vazifeleri ve Sorumlulukları Erkek hanımına karşı neleri yerine getirdiği zaman vebalden kurtulur? Evlilikte yapılan en büyük yanlışlar nelerdir? Kadınların hasasiyet gösterdiği hususlar hangileridir? ...